Band van de Week: Tax Collectors

Woot Woot! Band van de week ‘Tax Collectors’. Op misschien wel de meest hipste Internet Radio die er streamt. Pinquin Radio. Er zijn niet veel bands die en op Lowlands en op Pinkpop hebben gestaan. Er zijn niet veel bands die deze dagen hotter zijn dan Justin Bieber. En er zijn slechts enkele bands die zichzelf in 2012, band van de week mogen noemen op de 2 min. show van Pinquin Radio. Voorwaar! Tax Collectors is one of the happy few die deze laatste eer ten deel is gevallen!

En hoe! De eerste week binnengekomen op 3. En na een week doorgestoomd naar 1!

Wij hoeven niets meer. Wij gaan op onze lauweren rusten. Je mag deze week weer stemmen, maar het hoeft niet. We hebben alles al. Ons rest niets dan dankwoorden.

Dank voor het stemmen, dank aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt. Bedankt voor het vertrouwen. Ook de crew bedankt. Het waren mooie tijden. Bedankt voor alle familie en vrienden die ons hebben gesupport. Bedankt mam. Deze award dragen we op aan iedereen die gelooft in wereldvrede. Absoluut wereldvrede.

Als dank spelen we vrijdag op het afscheidsbenefietfeestje van Johan van der Hoeven ds. in Harlingen ten gunste van WarChild en Amnesty International, featuring Elaine Selie. Dus mocht je in de buurt van de afsluitdijk zijn:

Share

Leave a Reply

Your API connection setting not working. try to change setting from module option or check your php.ini setting for (cURL support = enabled OR allow_url_fopen = On)

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>