ff geen maria en engeltjes…

Zondagavond 23 december 20:00 rond de kachel van het Badhuistheater een intieme kerstvoorstelling, met stand-up kerstvertellingen van Tim Vreugdenhil en Martijn Horsman, prachtige animatie (Juan de Graaf), kerstwijn en vooral veel very merry Taxy kerstmuziek van de Tax Collectors.

De voorstelling is genaamd ‘Dwaze Vader’: kerst vanuit de ogen van Jozef. Even geen Maria en engeltjeskitsch dus. Want voor weinig mensen zal de komst van Jezus zulk slecht nieuws geweest zijn, als voor Jozef. Jozef zag in een klap zijn toekomst aan gort geslagen. Bedrogen en gebroken moet hij het nieuws gehoord hebben: Maria zwanger van een ander, het einde van hun relatie, nooit kinderen met haar, weg ook de mogelijkheid om de vader te worden van de Messias van Israël Wat brengt hem er toe om uiteindelijk toch dat kind te omarmen?

Kom allen tezamen op de 23e en neem je vrienden mee jubelend van vreugde: er is nog plaats in de herberg van het Badhuistheater

 

Share

Leave a Reply

Your API connection setting not working. try to change setting from module option or check your php.ini setting for (cURL support = enabled OR allow_url_fopen = On)

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>