the Medair Sessions (benefietconcert 1 juli)

Supersdruk… We zijn met de Taxcies supersdruk met nieuwe liedjes schrijven.

Supersdruk… Noodhulporganisatie Medair is supersdruk met mensen helpen in (voormalige) conflictgebieden zoals Syrië, Libië en Jordanië. Medair? Check www.medair.nl: een bijzonder toffe noodhulporganisatie die als motto heeft om met de voeten in de modder werk aan te pakken in de meest gevaarlijke en kwetsbare gebieden van de wereld.

Waar ben jij supersdruk mee? De Taxies gaan Medair helpen en nodigen je uit voor een superscoole sessie in café Dwaze Zaken op maandag 1 juli vanaf 21:00 uur. Kom naar de meet&greet met Medair, be supportive, word fan, en geniet tussendoor van enkele van onze spiksplinters en nieuwe (je leest het goed) songs. Kom dan!

Share

Leave a Reply

Your API connection setting not working. try to change setting from module option or check your php.ini setting for (cURL support = enabled OR allow_url_fopen = On)

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>