the Medair Sessions (benefietconcert 1 juli)

Supersdruk… We zijn met de Taxcies supersdruk met nieuwe liedjes schrijven.

Supersdruk… Noodhulporganisatie Medair is supersdruk met mensen helpen in (voormalige) conflictgebieden zoals Syrië, Libië en Jordanië. Medair? Check www.medair.nl: een bijzonder toffe noodhulporganisatie die als motto heeft om met de voeten in de modder werk aan te pakken in de meest gevaarlijke en kwetsbare gebieden van de wereld.

Waar ben jij supersdruk mee? De Taxies gaan Medair helpen en nodigen je uit voor een superscoole sessie in café Dwaze Zaken op maandag 1 juli vanaf 21:00 uur. Kom naar de meet&greet met Medair, be supportive, word fan, en geniet tussendoor van enkele van onze spiksplinters en nieuwe (je leest het goed) songs. Kom dan!

Share

Alive and kickin’

Zo dat was een fijne sabbatical  Nadat we de pluggen uit de versterkers van de Paradiso trokken viel er een aangename suizende stilte op ons. Na een jaartje Foreigner presenteren waren we even toe aan een beetje rust. Want 2012 was wel een top jaar! Paradiso,  Badhuystheater, De Vorstin in Hilversum, Dwaze Zaken, boekhandel Walinga en Riemer in Ermelo, Zendtijd voor Kerken, De Buurtboerderij, huwelijk Gerrit & Judith in Zeist, de Boterwaag (ChristenUnie) in Den Haag, P60 Amstelveen, de Buitensocieteit (ChristenUnie) in Zwolle, Xnoizz radio in Hilversum, Happietaria, De Kleine Geer in Houten en de presentatie van Foreigner in de Zolder van de PKN!

We hebben de koppen ff bij elkaar gestoken voor 2013. We gaan 3 dingen doen:

  1. Nieuw liedjes schrijven voor opnames van een volgend EP-tje
  2. een drietal gigs alla Badhuystheater (was ons erg goed bevallen),
  3. een of meerdere huiskamerconcerten (info volgt)
  4. Meer selfmade opnames (zodat we groeien in het productieproces) en we minder tijd nodig hebben bij een volgende studio opnames

Deze 4 (zei ik 3?) dingen gaan we doen. Mooi toch?

Morgen radio interviewtje tussen 12 en 1 ‘s middags over deze plannen en meer op GrootNieuwRadio!

Share

Naar Paradiso

Dankzij votes van onze beloved fans staan we zondagmiddag 20 januari in de bovenzaal in Paradiso! We spelen wel vaker in een hemelse kerk, maar hier schijnt de akoestiek wel heel ok te zijn. 30 bands spelen 20 minuten en de winnaar krijgt studiotijd. Wil je ons zien en supporten? We hebben 50 vrijkaarten! Laat maar weten via twitterfacebook en mail.

Share

ff geen maria en engeltjes…

Zondagavond 23 december 20:00 rond de kachel van het Badhuistheater een intieme kerstvoorstelling, met stand-up kerstvertellingen van Tim Vreugdenhil en Martijn Horsman, prachtige animatie (Juan de Graaf), kerstwijn en vooral veel very merry Taxy kerstmuziek van de Tax Collectors.

De voorstelling is genaamd ‘Dwaze Vader’: kerst vanuit de ogen van Jozef. Even geen Maria en engeltjeskitsch dus. Want voor weinig mensen zal de komst van Jezus zulk slecht nieuws geweest zijn, als voor Jozef. Jozef zag in een klap zijn toekomst aan gort geslagen. Bedrogen en gebroken moet hij het nieuws gehoord hebben: Maria zwanger van een ander, het einde van hun relatie, nooit kinderen met haar, weg ook de mogelijkheid om de vader te worden van de Messias van Israël Wat brengt hem er toe om uiteindelijk toch dat kind te omarmen?

Kom allen tezamen op de 23e en neem je vrienden mee jubelend van vreugde: er is nog plaats in de herberg van het Badhuistheater

 

Share

en Dwaze Zaken dan?

Je had ons interview in ‘webmagzine puur‘ magazine al gelezen natuurlijk!

En deze foto heb je ook al in poster formaat aan je muur hangen.

En je volgt ons al op Twitter / Facebook.

Hebben we toch iets nieuws voor je: Dwaze zaken! Met voorprogramma en al.

 

Share